Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων, των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του www.bookswithshoes.gr, αποστέλλονται μέσω του συνεργάτη μας Courier, στις παρακάτω εργάσιμες ημέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 15:00.

Συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1 – 3 εργάσιμες μέρες και πάλι σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (εξαιρούνται αργίες).

Κόστος Αποστολής

Το κόστος με το οποίο επιβαρύνεται η παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας, εξαρτάται από τρεις παράγοντες: το ποσό της παραγγελίας, το βάρος της παραγγελίας  και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται η κατοικία του πελάτη.

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€ με τις εξής προϋποθέσεις: το ποσό της παραγγελίας να είναι κάτω από το ποσό των 20,00 € και η κατοικία του πελάτη να μην βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Για την εταιρία Courier με την οποία συνεργαζόμαστε, δυσπρόσιτες θεωρούνται όλες οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της. Σε αυτή την περίπτωση υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής έως το πλησιέστερο υποκατάστημα, από όπου παραλαμβάνετε εσείς την παραγγελία σας. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παράδοση στο χώρο σας αυτό θα γίνει με έξτρα χρέωση που θα υπολογιστεί από τον συνεργάτη μας. 

Δωρεάν Αποστολή

Για αγορές άνω των 20,00€ το www.bookswithshoes.gr αποστέλλει την παραγγελία σας Εντελώς Δωρεάν.

(Εξαιρούνται οι “δυσπρόσιτες περιοχές”).

Σημαντικές Πληροφορίες

Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο μεταφορών. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να επιθυμείτε παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση που προκύπτει από τον όγκο της παραγγελίας (ο όγκος προσδιορίζεται ανάλογα με τη σχέση τιμής και όγκου ή βάρους προϊόντος), η οποία θα σας γνωστοποιηθεί πριν την εκτέλεση και αποστολή της.

Για αγορές προς εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Δωρεάν Παραλαβή από τον Εκδοτικό Οίκο

Υπάρχει η δυνατότητα Παραλαβής από τον Εκδοτικό Οίκο Books with Shoes, (Στεφάνου Τσουρή 5, Χίος) όπου φυσικά δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με ραντεβού.

Back To Top
Books With Shoes logo

BookswithShoes

Παιδικά βιβλία για την ενσυναίσθηση και την διαφορετικότητα

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφτείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε με έκπτωση 5% στην αγορά των βιβλίων σας.