Παιδικά βιβλία για την ενσυναίσθηση και την διαφορετικότητα

Στεφάνου Τσουρή 5, Τ.Κ. 82100, Χίος

Διαφορετικά Βιβλία Αναζητούν Ξεχωριστούς Αναγνώστες

Ο Εκδοτικός Οίκος μας

Ο εκδοτικός οίκος Books With Shoes είναι μια ανάσα φρεσκάδας και πρωτοπορίας σε μια εποχή, που περισσότερο από κάθε άλλη, η ενσυναίσθηση και οι αξίες πρέπει να προωθούνται μέσα από την ανάγνωση.

Το Books With Shoes ιδρύθηκε το 2019 στη Χίο με όραμα ένα νέο είδος παιδικής εκπαιδευτικής λογοτεχνίας βασισμένo στην παιδαγωγική μέθοδο L.O.V.E -Learn Only Via Empathy της καταξιωμένης εκπαιδευτικού αγγλικής γλώσσας και ειδικής αγωγής Βίκυς Σγουρέλλη.

Ήδη απαριθμεί έξι καινούργιους τίτλους με μεγάλη επιτυχία. Τα βιβλία χρησιμοποιούνται ως εργαλείο από ειδικούς θεραπευτές ,εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους.

Το όραμά μας είναι να εκδώσουμε όσα περισσότερα βιβλία μπορούμε με κέντρο την διατήρηση της παιδικότητα της ψυχής των ανθρώπων, την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και την αποδοχή του εαυτού.

Η ομάδα του εκδοτικού οίκου είναι η και η ψυχή του. Οι άνθρωποί μας είναι δημιουργικοί, δοτικοί, άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις και ταλέντο αλλά πάνω από όλα αγάπη γι’ αυτό το κοινό όραμα.

Τα βιβλία μας είναι βιβλία που θα συντροφεύουν τον αναγνώστη για όλη του τη ζωή, δεν έχουν όριο ηλικίας και ερμηνεύονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα είναι σίγουρο: θα σας αλλάξουν τη ζωή!

Back To Top
Books With Shoes logo

BookswithShoes

Παιδικά βιβλία για την ενσυναίσθηση και την διαφορετικότητα

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφτείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε με έκπτωση 5% στην αγορά των βιβλίων σας.