Ηλιάνα Στεφάκη

Ηλιάνα Στεφάκη
Ηλιάνα Στεφάκη | Books With Shoes

Η Ηλιάνα Στεφάκη είναι γραφίστρια, απόφοιτος της σχολής Βακαλό Art & Design. Έκανε εξειδίκευση  στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προώθηση βιομηχανικών προϊόντων και τη διακόσμηση.

Έχει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της διαφήμισης δεδομένου ότι εργάστηκε με επιτυχία σε διαφημιστική εταιρεία στη Χίο έως το 2014. Χρονιά ορόσημο, διότι, από το 2014 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την δημιουργία προωθητικών ενεργειών καθώς και ανάλογων δραστηριοτήτων με βάση το γραφιστικό αντικείμενο από το δικό της δημιουργικό χώρο.

Το ατελιέ γραφικών τεχνών «ΓΡΆΦΕΙΝ». Η αγάπη της στην γραφιστική τέχνη σε συνδυασμό με την εμπειρία της εμφανίζεται μέσα από τη δουλειά με δημιουργίες που δεν προσεγγίζουν απλά την αισθητική στην παρουσίαση του εκάστοτε προϊόντος που αναλαμβάνει, αλλά εμβαθύνοντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αντικειμένου από κάθε προωθητική ενέργεια που αναλαμβάνει αναδύονται τα πλεονεκτήματα και η αντικειμενική υπεροχή του κάθε προϊόντος με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απήχηση στο κοινό που απευθύνεται.

Έχει, επιτυχείς συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους και συγγραφείς για την καλλιτεχνική και ψηφιακή επιμέλεια  βιβλίων.

Σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής δημιουργεί ψηφιακές μακέτες, ενώ στις συνεργασίες της περιλαμβάνονται ιδρύματα, μεγάλες επιχειρήσεις και σύλλογοι, που την εμπιστεύονται για την δημιουργία των προωθητικών τους μέσων αλλά και την παρουσία και την προβολή τους σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.

 

Back To Top
Books With Shoes logo

BookswithShoes

Παιδικά βιβλία για την ενσυναίσθηση και την διαφορετικότητα

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφτείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε με έκπτωση 5% στην αγορά των βιβλίων σας.